Email

info@voordeeldeco.nl

Bel gerust

+316 24773572

WhatsApp

+316 24773572

Over ons

Voordeeldeco

Transparant, betaalbaar & eerlijk

THE HUMBLE BEGINNINGS

Woorden die vele van onze klanten gebruiken om VoordeelDeco te omschrijven. Dit zijn ook de woorden die wij zochten in een verhuurbedrijf toen we in 2014 als kersverse ouders zelf op zoek waren naar decoratiemateriaal om een zaal te decoreren. Wat ons al snel opviel waren de hoge prijzen, de kleine lettertjes en de geringe service. Dit bracht ons op het idee om zelf te beginnen met het verhuren van feestaankleding. Wat begon met de verhuur van enkele stoelhoezen is nu uitgegroeid tot een verhuurbedrijf met een compleet assortiment decoratiemateriaal.

Unieke decoratie voor elk budget!

Voordeeldeco is een low-budget party verhuurbedrijf gevestigd in Dordrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Onze missie is om de mooiste decoratie te verhuren tegen de laagste prijs van Nederland. Wij geloven dat elke gelegenheid speciaal kan zijn, ongeacht het budget, en we streven ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige decoratie en persoonlijke service die binnen hun budget past.

Onze uitgebreide collectie decoratie omvat stoelen, tafels, stoelhoezen, tafelkleden, servies, centrepieces, tronen, bruidsbanken, babyhoekjes, backdrops en achterwanden, en nog veel meer. Onze stylist staat klaar om u persoonlijk advies te geven en u te helpen bij het kiezen van de perfecte decoratie voor uw evenement.

Onze missie, visie & doelen

Missie

Onze missie bij Voordeeldeco is om de mooiste decoratie te verhuren tegen de laagste prijs van Nederland. We willen onze klanten voorzien van hoogwaardige decoratie en persoonlijke service die binnen hun budget past, en hen helpen om hun evenementen onvergetelijk te maken.

Visie

Bij Voordeeldeco geloven we dat elke gelegenheid speciaal kan zijn, ongeacht het budget. We willen dat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken over de kosten van decoratie en zich kunnen concentreren op het creëren van prachtige herinneringen met hun dierbaren.

Doelen

Onze belangrijkste doelen zijn om onze klanten te voorzien van:

  • Een uitgebreide collectie decoratie, van stoelen en tafels tot centrepieces en backdrops, om aan al hun behoeften te voldoen.
  • Persoonlijke service en advies van onze stylist om te helpen bij het kiezen van de perfecte decoratie voor hun evenement.
  • De laagste prijs van Nederland, zodat onze klanten nooit te veel hoeven te betalen en altijd verzekerd zijn van de beste deal.
  • Snelle en betrouwbare levering door heel Nederland, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op het plannen van hun evenement zonder zich zorgen te maken over de logistiek van de decoratie.

Door ons te concentreren op deze doelen willen we onze klanten de best mogelijke ervaring bieden bij het huren van decoratie voor hun evenementen.

Chat openen
Hoe kan ik je helpen?
Bestel nu jouw decoratie via WhatsApp!